Bridgeles Nijmegen

Iedereen kan (leren) bridgenStart nieuw cursusjaar

Deze week gaan de eerste lessen van het nieuwe seizoen weer van start

De cursussen op maandagavond en donderdagavond zijn helemaal vol, op vrijdagmorgen en vrijdagmiddag zijn er nog wel enkele plaatsen beschikbaar.

In januari 2022 starten we weer nieuwe beginners- en vervolgcursussen.

 Nieuwe locatie

Wegens trieste omstandigheden, kunnen we komend seizoen niet meer terecht in Hotel Karel. Maar een mooi nieuwe locatie is gevonden, namelijk De Lindenberg, Ridderstraat 17, Nijmegen.  We delen daar een ruimte met Hoogvliegers en Diepdenkers (hoe toepasselijk !!), een praktijk voor ondersteuning van hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen en hun ouders.

Corona

Het afgelopen cursusjaar is het nauwelijks mogelijk geweest om fysiek les te geven. Veel cursisten zijn echter online doorgegaan, hebben zelfstandig het lesboek gestudeerd en de powerpointpresentaties bekeken, en speelden de bij de les behorende oefenspellen via Bridge Base Online, daarbij begeleid door Rob Koops, in wekelijkse sessies.

Voor diegenen die tijdelijk gestopt zijn met het volgen van de lessen bestaat er de mogelijkheid vanaf september weer in te steken in één van de cursussen.


Het ziet er nu naar uit de we op korte termijn weer fysiek bij elkaar kunnen komen om de lessen te vervolgen of met een nieuwe cursus te starten. In september 2021 gaan er weer allerlei nieuwe cursussen van start. Het complete aan bod ziet u onder het kopje 'Ons Aanbod'.

E-mailen
Bellen