Bridgeles Nijmegen

Iedereen kan (leren) bridgenNieuwe cursussen najaar 2022

In september starten we weer allerlei nieuwe cursussen: zie "ons aanbod".

Toekomstdrive 2022

Op zondagmiddag 24 april vond in De Oase in Alverna de Toekomstdrive 2022 van het NBB-district Nijmegen plaats,. De Toekomstdrive is voor cursisten die pas begonnen zijn met bridgen, pas één of
twee cursussen hebben gevolgd en nog niet of nog maar net op een bridgeclub
spelen. Het doel is om de beginnende bridger in een beschermde omgeving en in
een lager tempo kennis te laten maken met een bridgedrive, de Nederlandse Bridge
Bond (NBB) en natuurlijk het Bridgedistrict Nijmegen.

Bridgeles Nijmegen was zeer goed vertegenwoordigt met 13 van de 26 deelnemende paren.

Ook de prestaties van deze paren waren geweldig, de winnaars zijn oud-cursisten (nu spelen bij Passagebridgeclub Wijzer),  En we hadden 9 paren bij plaats 1 t/m 12 staan.

In de fotogalerij wat foto's van de drive.

Start cursusjaar najaar 2022
In de week van 12 september starten de nieuwe cursussen weer. Twee beginnerscursussen op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur en vrijdagmiddag van 15.30 tot 18.00 uur. En twee vervolgcursussen op donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en vrijdagmiddag van 12.30 tot 15.00 uur.


Zomerbridge 2022
 Vanaf de week  van 16 mei zijn er op maandag- en donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16.00 uur voor de cursisten van bridgeles Nijmegen 'inloop'-bridgebijeenkomsten in De Lindenberg.

Bedoelt om 'bezig te blijven', nog wat lesstof te herhalen, routine te krijgen, maar vooral om gezellig te bridgen. Inschrijven bij Rob Koops, 06-42268386 of rob.bridgelesnijmegen.nl.

De kosten bedragen € 6,00 per persoon, inclusief koffie/thee.

Start nieuw cursusjaar 2022 

I.v.m. de nieuwe Corona-maatregelen beginnen alle cursussen van 2022 pas in de week van 31 januari. Wees er snel bij, het gaat hard met de aanmeldingen.

Alle cursussen natuurlijk onder voorbehoud van de Corona-beperkingen

 

Start nieuw cursusjaar najaar 2021

Deze week gaan de eerste lessen van het nieuwe seizoen weer van start

De cursussen op maandagavond en donderdagavond zijn helemaal vol, op vrijdagmorgen en vrijdagmiddag zijn er nog wel enkele plaatsen beschikbaar.

In januari 2022 starten we weer nieuwe beginners- en vervolgcursussen.

 Nieuwe locatie

Wegens trieste omstandigheden, kunnen we komend seizoen niet meer terecht in Hotel Karel. Maar een mooi nieuwe locatie is gevonden, namelijk De Lindenberg, Ridderstraat 17, Nijmegen.  We delen daar een ruimte met Hoogvliegers en Diepdenkers (hoe toepasselijk !!), een praktijk voor ondersteuning van hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen en hun ouders.

Corona

Het afgelopen cursusjaar is het nauwelijks mogelijk geweest om fysiek les te geven. Veel cursisten zijn echter online doorgegaan, hebben zelfstandig het lesboek gestudeerd en de powerpointpresentaties bekeken, en speelden de bij de les behorende oefenspellen via Bridge Base Online, daarbij begeleid door Rob Koops, in wekelijkse sessies.

Voor diegenen die tijdelijk gestopt zijn met het volgen van de lessen bestaat er de mogelijkheid vanaf september weer in te steken in één van de cursussen.


Het ziet er nu naar uit de we op korte termijn weer fysiek bij elkaar kunnen komen om de lessen te vervolgen of met een nieuwe cursus te starten. In september 2021 gaan er weer allerlei nieuwe cursussen van start. Het complete aan bod ziet u onder het kopje 'Ons Aanbod'.

E-mailen
Bellen